Apr 14, 2010

Saham-Saham Percuma menggunakan Enjin Carian

Saya baru menerima email daripada seorang kawan memberitahu tentang perkara ini, nampaknya ada satu lagi cara mudah untuk kita dapat wang melalui enjin carian MyLook.com

MyLook.com adalah enjin carian baru yang yang menawarkan saham-saham percuma kepada ahlinya yang berdaftar dan melakukan carian. Pendaftaran ahli adalah percuma.

Tawaran ini mungkin hanya sah pada peringkat awal pelancaran enjin carian MyLook.com berhak menarik balik tawaran ini di masa hadapan. Bagaimana pun, semua unit saham yang telah anda kumpul akan terus menjadi milik anda dan mendatangkan pulangan bulanan.

Setiap unit saham adalah bernilai 22 cents (USD) buat masa sekarang. Setiap unit saham akan memberikan pendapatan bulanan kepada anda dalam bentuk dividen bulanan.

Sertai  sekarang dan dapatkan:
-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5 carian menggunakan MyLook.com* pada hari tersebut.
-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).
-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan 20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Kita tidak perlu memperkenalkan peluang ini kepada sesiapa pun untuk menerima bayaran dari MyLook.com* tetapi jumlah saham yang dapat kita kumpul adalah terhad kepada $0.22 x 5 = $1.10 sahaja setiap hari.

Tetapi sekiranya kita ingin mendapat pendapatan bulanan secara pasif dan percuma untuk jangkamasa panjang, kita boleh memperkenalkan rakan-rakan dan kita akan mendapat lebih banyak saham percuma pulangan yang berlipat-ganda.

Boleh daftar di sini http://mylook.com/join.php?x=109082

Notakaki: Tidak salahkan mencuba lagipun percuma  :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails