May 14, 2010

Bilik Tidur Untuk Hero2 Ibu

Hari minggu yang penuh dengan aktiviti

Hari ni mencari idea untuk bilik Hakim yang inginkan katil kereta dan warna biru & merah.

Tengok idea-idea deco bedroom for boys :D

Bawah katil ada tempat menyorok mesti anak-anak suka sebab diorang ni suka main sorok-sorok. Bab katil kalu Hakim katil kereta Umar mesti kena katik kereta jugak... hai :P

Bilik Hakim & Umar ni takde lah besar mana, yang paling sesuai adalah katil bertingkat.

Yang mana idaman hati?

4 comments:

  1. wow. wan, macam tau2 je kami pun sedang merangka nak buatkan bilik untuk abang. tima kasih share gambar2 ni.

    ReplyDelete
  2. suka yg ada kusi meja kaler merah tu. gaya biasa tp nmpk modish. kete biru tu pun cantik. rumah baru siap nanti boleh share design ni. thx wan..nice :)

    ReplyDelete
  3. zuarcity-shop, tu la sumer cantik2 :D

    Asmahani, o yeke sama plak kita yer.... boleh la share sama nanti saya jenguk

    kinsyakrn, tu lah sumer cantik2... anak2 ni katil kena ada pagar takut jatuh nanti :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails