Jun 25, 2010

Nak Tutup Blog Ni...

Assalamualaikum...

Kadang-kadang rasa macam nak tutup jer blog ni.... saya tiada idea nak menulis.... boleh bagi cadangan apa yang saya nak tulis kat sini?

Semalam rumah bergelap lagi itu yang tak dapat update, pergi ke library mencari buku baru tapi buku yang ada adalah buku-buku lama, buku baru banyak novel sahaja... saya kurang gemar baca novel, kecuali ayat-ayat cinta :D

Tak dapat nak bersiaran lama sebab banyak kerja yang pending.... InsyaAllah jumpa lagi.

9 comments:

  1. jangan tutup blog, tulis aja apa yang kita rasa

    ReplyDelete
  2. aah, tulis ttg apa saje.. : )

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Jemput singgah ke blog saya. Nak mintak sokongan, pendapat sikit.
    thanks
    http://ibuazroy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. kenapa pula nak tutup

    kalau rasa tak ada idea tinggalkan dulu

    kalau ada sambung semula

    ;D

    ReplyDelete
  5. Sharinginfoz,
    ok thanks yer... :D

    ReplyDelete
  6. IbuAzroy,
    saya jenguk nanti... pandangan tentang apa tu er...

    ReplyDelete
  7. Mas,
    Emm... mende nya ada tapi tak de idea utk mengarang.... takkan nak tulis point2 saja kan :D

    thanks mas.

    ReplyDelete
  8. wan anie,
    kdg2 memang idea tak mari.. tp bila ade idea/topik nak tulis.. tulis/jot down dlm buku 3-5.. kakyong buat camtu.. pastu bila tgh ade mood buat la research sikit...
    wan kan byk ilmu boleh share.. not necessary n3 pjg2.. kdg2 pndek pun tp ade poin tetap dikira sharing....

    terus kan menulis wan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails