Aug 4, 2010

Salam Kasih Sayang

Assalamualaikum,

Rindunya ibu untuk berbelog selepas beberapa hari tidak menjenguk laman ini. Aduh kalau lama-lama boleh jadi sawan rindu rasanya, hehe

Tidak sempat nak cerita panjang sebab hari ini ada urusan sedikit yang perlu disegerakan, InsyaAllah ada masa petang or malam ni ibu update cerita menarik.

Oh ya balik haritu sempat jumpa dengan pija aka sitisifir10, tak sangka pula asal jumpa di laman ini boleh berjumpa realiti. Pija yang ramah dan lembut bicaranya semacam tak percaya pulak bila baca blognya... haha jangan mara yer pija, cuma frust sikit sebab tak dapat jumpa lama. InsyaAllah jika diizinkan Allah kita jumpa lagi yer pija.

Seronok bila berjumpa ni tapi yang kelakarnya jadi kelu pula nak bersembang.. haha bila dalam blog bukan main lagi kan....

Ok cukup takat ni dulu nanti sambung.

4 comments:

  1. Ani balik kg ke hr tu? Jumpa Pijah kat mana?

    ReplyDelete
  2. haah Nur balik kampung jumpa pijah di Pnatai Bukit Keluang... memang janji nak jumpa di situ, pijah kan di Pasir putih memang tak jauh dari rumah mak saya di besut.

    ReplyDelete
  3. ooowhhh, dah jumpa pija ya...
    ade berisi tak makcik tu.. ke menten kurus ;)

    pija memang ramah, suara halus lembut..
    tak tergambar bila dia kata dia jadi tarzan.. camno la suara tarzan pija... :D

    ReplyDelete
  4. waaaa......ada org ngumpat saya di sini....

    mesti nejad saya bersin kalau baca org kata binik dia 'lemah lembut' :P kang kalau saya 'give me 5' dengan k.Ani kang k.Ani terkejut pulak..ahahahaha

    BTW, k.yong, saya mcm aritu jugak...kurus lagik...

    k.Nur, bila ek nk balik kg jumpa saya?? hehehehe...

    lg satu, mana gambonye...?? hehehe sekeping pun nak jugak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails