Sep 29, 2010

DiGi iPhone 4 Real

Ini bukan dugaan, ini bukan angan-angan, ini betul-betul, ini realiti! DiGi iPhone 4 Real!

Dengan iDiGi Postpaid Plan bakal menjadikan impian ibu (yang duk mengidam tu) untuk mendapatkan iPhone 4 suatu kenyataan.



Hanya dari RM58 sebulan, memang mampu milik dan mampu guna


iDiGi Postpaid Plan menawarkan 3 plan terbaik untuk pelanggan, iDiGi 88, iDiGi 138 dan iDiGi 238. Sebab DiGi terlalu baik hati tawarkan No extra change for after monthly quota, atau dengan kata lain tiada charge tambahan jika melebihi had untuk Internet maka ibu sangatlah berminat dengan Plan iDiGi 88.

Kenapa iDiGi 88?
Walaupun bayaran bulanan RM88 tapi untuk 2 tahun pertama kita perlu bayar RM68 sahaja, nak lagi murah? Hanya RM58 (potongan RM5) dengan membuat bayaran melalui auto billing.

FREE! 200 minutes voice call, 200 SMS, 20 MMS dan 1GB Internet. Apalagi yang anda inginkan, bagi ibu memang sudah cukup memadai dengan Plan iDiGi 88 ni. Jika masih tidak cukup bila-bila masa sahaja boleh bertukar kepada Plan iDiGi 138 atau iDiGi 238 dan dapatkan lebih banyak tawaran menarik!

Kita juga boleh senaraikan sehingga 6 nombor Family & Friends untuk charge panggilan yang lebih murah. Jika si ayah gunakan iDiGi Postpaid Plan, ambil satu lagi supplementary lines untuk si ibu, telefon lah banyak manapun, chat lah banyak mana pun, hantar lah gambar banyak mana pun tidak jadi masalah kerana Calls, SMS dan MMS adalah PERCUMA!

Nak tahu lebih detail tentang Plan Postpaid iDiGi? Boleh tengok di sini.

DiGi Always The Smarter Choice!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails