Nov 20, 2009

Contest - Aksi Si Comel

02 - 20 Nov 2009

HADIAH UTAMA
Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai
RM50 + Sehelai t-shirt muslimah untuk ibu ditaja oleh Muslimah Online Shop (bernilai RM40)

2 HADIAH SAGUHATI
Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai
RM10 setiap seorang.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Jadi
follower blog ini dan blog 2 penaja contest, add 2 penaja contest dalam blog list anda
2. Letak banner contest ini di blog entry & sidebar dan link kan ke entry ini. Copy html code di sidebar dan tukar width mengikut kesesuaian blog anda.
3. Buat 1 entry dalam blog anda bertajuk
Contest - Aksi Si Comel
4. Masukkan
1 gambar si comel anda di dalam entry tersebut. Nyatakan nama, tarikh lahir, umur dan aksi apakah yang dilakukan si comel (mengikut kreativiti anda)
5. Si comel anda MESTI lah berusia 1 hari - 4 tahun.
6. Berikan 1 cadangan/idea bagaimana
Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi keistimewaan kepada followers / pelanggan kami.
7. Pastikan anda
mention nama penaja dan link kan dalam entry tersebut;


8. Bila dah siap, add comment dalam entry ini, nyatakan nama, email address & link entry anda

Itu sahaja, senang kan?
Berdasarkan kajian, kanak-kanak 1 tahun ke atas suka membuat aksi dan meniru gaya. Jadi apa tunggu lagi sertailah sekarang!
Pemenang diadili berdasarkan gambar dan cadangan terbaik oleh para penaja.
Perlu mematuhi kesemua syarat yang dinyatakan di atas, peraduan ditutup pada 20/11/09 12mlm.
Hanya 1 gambar individu sahaja untuk setiap penyertaan
Keputusan peraduan adalah muktamad


Muhammad Amirul Hakim
03 Mei 2005
4 tahun 5 bulan (sbg contoh... umur ini dah tak layak yer ;-))
Aksi pemain bola professional

Contest ini telah ditutup!
Untuk melihat peserta yang join KLIK SINI

47 comments:

  1. takde ker orang nak shopping FREE? pelik ni... susah sangat ke contest ni?

    ReplyDelete
  2. n3 dah siap..jenguk la cepat..mana tau tak cukup syarat ker... ni link nyer:

    http://fztogether.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    zie fauzi
    nazfa_fafa@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Saya baru buat entri..

    http://seindahbayu.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    susah gak nak carik..sebab baby kecik lg..tp untuk meriahkan contest ni saya join jugak..sori la gambar mcm tk berapa beraksi..

    hanin
    farhanin1984@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Salam akak..

    wawa pun join jugak....tp dh set publish date utk entry contest ni sok :)

    sok wawa bg url blog untuk contest ni kt akak
    jengah la sok ye :) :)

    ReplyDelete
  5. Salam akak...

    jengah la ke blog wawa ye...
    wawa wat 2 entry sebab dua org anak sedara wawa... tq:)


    http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel_09.html

    http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  6. salam..nak join jg..please visit here..
    http://zamieda-lifeline.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html
    tq so much.

    ReplyDelete
  7. Salam...sy nak join jugak contest ini...

    sila lawat:

    http://chekuna-rauna.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    Terima kasih

    ReplyDelete
  8. salam

    saya pun join

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  9. salam,
    akhirnya dapat juga saya menyiapkan entry saya. silalah jenguk di:
    http://nuradyanirosly.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    nama: Nuradyani Rosly
    email: nuradyani_rosly@yahoo.com

    terima kasih :D

    ReplyDelete
  10. kalau umur 4 tahun setengah dah tak boleh join yer? pic my boy tu i snap masa umur dia 3 thn..
    sekadar bertanya ;)

    ReplyDelete
  11. Maaf mama zharfan.. umur melebihi 4 tahun sudah tidak layak, sy perlu berlaku adil kpd semua... terima kasih kerana bertanya ;-)

    ReplyDelete
  12. xleh copy la banner..camne nk buat?

    ReplyDelete
  13. suziey
    saya dah create html code di sidebar... tukar width ikut kesesuaian blog..

    ReplyDelete
  14. salam,
    nak join jugak...
    ni link saya,
    any kekurangan, feedback saya yer:
    http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/11/contestaksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  15. Salam sis,
    saya pun nak meriahkan contest ini. Terimalah entry saya yang tak seberapa sebab saya budak baru belajar


    http://bungakesidang.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    Hayatizain
    hayatizain@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. salam..

    Irmawati Omar
    irmawati_omar@yahoo.co.uk


    http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. salam sis nak join yer... nama:aini munira a.k.a. asmieyra
    email: as_abadies at yahoo dot com
    link blog: http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  19. salam..hi kak..
    mummydida dah join dah..sila jenguk nya..tq kak..

    nama :rasyidah syahrol a.k.a Mummydida
    email: mummydida82@gmail.com

    http://mummydida82.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    daaaa

    ReplyDelete
  20. salam

    saya pun dah join contest ini..silalah terjah ya.
    http://littleluqmanhakim.blogspot.com/2009/11/aksi-si-comel-online-contest.html
    terimakasih daun keladi

    nama: sharifah azma
    email; azma4378@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. salam

    kiter pun join contest nie gak..

    link kiter :
    http://pu3zdini.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html



    harap dpt tinggalkan komen ok

    nama: putri nazatul
    email: putriz1011@gmail.com

    ReplyDelete
  23. kak... sy dh edit..chek ye..macehhh

    http://seindahbayu.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  24. Salam,

    Sy nak join gak contest ni yer...

    Entry nyer disini:
    http://pertandinganbayicomel.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel-by-tinta-comel.html

    Nama : Zaza Abdullah (Ms. Notti)
    Email : pixaBoO.Baby@yahoo.com

    TQ! :)

    ReplyDelete
  25. salam kenal,

    saya dah join... jgn lupa terjah ek..
    nama: Wan Noor'Aili Wan Hussain
    email: elly_2803@yahoo.com
    Blog: http://3llism4.blogspot.com/

    T.kasih

    ReplyDelete
  26. salam kenalan..sya pun nak join contest ni..silalah terjah..

    link : http://mamaizzya.blogspot.com/2009/11/contestaksi-si-comel.html
    nama : idah@mamaizzya
    email :mamamuiz1903@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. nak join...sila terjah yerk! hehe...

    nama : dyahaha
    email : amormie007@gmail.com
    blog url : http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    yeay..!!!!

    ReplyDelete
  28. Dah join...terjah arr..
    nama :Lisa
    Email:shazlis_xtrem@yahoo.com
    link : http://erynaraisya.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  29. salAm...SiTi DaH jOiN

    hArAp DiTeRjAh DaN KaK Anie DpT TiNggaL kAn JeJaK kAt EnTrY SiTi Ye...KaLaU aDa Yg KuRaNg BgtAU YeK..

    http://zuarcity.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    naMA ~ sIti FaIrUz
    EmAiL ~ too50708@gmail.com

    TiMe KasIh Ye

    ReplyDelete
  30. Salam Ibu Wan Anie,

    Jemput terjah n3 kami di http://alinalan.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    drp:
    Azlin
    azlin.mohdatan@gmail.com

    ReplyDelete
  31. thx uols joining the contest... if ada yg tertinggal.. pls remind me yer..

    Sy akan terjah lagi untuk cari pemenang nanti... good luck!

    ReplyDelete
  32. sy nk join jhk..
    email : adcom80@gmail.com

    http://adcom80.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  33. Salam perkenalan,
    sy dah buat entry tuk contest ni, linknya:

    http://anamarza.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  34. salam tuan rmh... salam kenal yerrr...
    sy pon join contet ni.. ni link contest:-

    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    Jgn lupa skodeng N3 contest sy n tgalkan komen yerrr...

    NAME: ALYANI BINTI AMRAN
    EMAIL : lya_afrina@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. Bismillah..
    salam perkenalan Pn. Wan Anie..
    sblm tu nk ucap Haapy Blated Birthday.. kita punya sama tarikh lahir la .. hehehe..wah tak sangka jupe jugak org yg sama birthday.. jarang jumper..

    okla sy pun dah join contest..
    hrp2 memenuhi syrat2.. if xcukup nanti bgtau yer..
    n hrp menang la.. dpt hadiah sempenan birthday.. aminn..

    nama: ALIN FAZLINDA
    email: af_arlind@yahoo.com
    sila jenguk

    http://alinarman.blogspot.com/2009/11/aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  36. http://farzy7679.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    kak wan anie.. sy dh join.. dipersilakan lah utk menerjah blog saya ok.. mana2 yg x complete bgtau ye.. boleh sy perbetulkan...

    kepada contestants.. Gud luck to uols..!

    Nama: Siti Radziyah
    Email: azy_warikhns@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Salam..
    Jangan lupa jenguk ye,

    NAME : Zura
    EMEL : zura_latfi@yahoo.com

    LINK : http://ahmadmikhail.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  38. Ya.. kalo punya anak, ikutin nih.. la wong ku masih belia alias masih sma, masa dah punya anak.. hehehe.. salam knal aja sobat...

    ReplyDelete
  39. salam perkenalan...
    slamat hari lahir...

    jgn lupe jenguk ekk blog kita

    http://nardpunyeciter.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si.html

    pasni kita nk try gak bat...klu sudi berkongsi mcm mn nak bat..mesej la ekk..klu x cukup syarat ke tertinggal ke..g tau ekk

    x lupe gak singgah2 la kedai kita http://delisyaoutlet.blogspot.com mana tau pasni nk bat kontes..leh ler join...

    ReplyDelete
  40. Salam....
    jenguk2 la blog kite yer...

    nama : syafiqa
    email : syafiqaa@gmail.com

    link nyer : http://meaning-of-love.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    sila la beri tunjuk ajar andainye ade salah & silap

    ReplyDelete
  41. alinarman & nard,

    pelik ni jika anda bijak bestari bilakah tarikh lahir saya...?
    Rasanya udah lama tarikh lahirku berlalu...

    ReplyDelete
  42. Salam, saya nak join contest..
    Ni link nyer.. http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html
    Tq..

    ReplyDelete
  43. saya dah tambahkan di bloglist..kalau rajin cek ye..tq

    http://ahmadmikhail.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  44. http://megahasz.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  45. salam..

    nak joint... last minit sebelum balik nie...

    nama : haryaty md akhir
    email address : atiegurlz@gmail.com
    link entry anda :
    http://umiharizahin.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

    ReplyDelete
  46. sy dh msukkan idea n cadangan.. tp pihak pganjur blum terjah lagi... plzz review back..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails