Nov 20, 2009

Contest - Aksi Si Comel

02 - 20 Nov 2009

HADIAH UTAMA
Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai
RM50 + Sehelai t-shirt muslimah untuk ibu ditaja oleh Muslimah Online Shop (bernilai RM40)

2 HADIAH SAGUHATI
Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai
RM10 setiap seorang.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Jadi
follower blog ini dan blog 2 penaja contest, add 2 penaja contest dalam blog list anda
2. Letak banner contest ini di blog entry & sidebar dan link kan ke entry ini. Copy html code di sidebar dan tukar width mengikut kesesuaian blog anda.
3. Buat 1 entry dalam blog anda bertajuk
Contest - Aksi Si Comel
4. Masukkan
1 gambar si comel anda di dalam entry tersebut. Nyatakan nama, tarikh lahir, umur dan aksi apakah yang dilakukan si comel (mengikut kreativiti anda)
5. Si comel anda MESTI lah berusia 1 hari - 4 tahun.
6. Berikan 1 cadangan/idea bagaimana
Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi keistimewaan kepada followers / pelanggan kami.
7. Pastikan anda
mention nama penaja dan link kan dalam entry tersebut;


8. Bila dah siap, add comment dalam entry ini, nyatakan nama, email address & link entry anda

Itu sahaja, senang kan?
Berdasarkan kajian, kanak-kanak 1 tahun ke atas suka membuat aksi dan meniru gaya. Jadi apa tunggu lagi sertailah sekarang!
Pemenang diadili berdasarkan gambar dan cadangan terbaik oleh para penaja.
Perlu mematuhi kesemua syarat yang dinyatakan di atas, peraduan ditutup pada 20/11/09 12mlm.
Hanya 1 gambar individu sahaja untuk setiap penyertaan
Keputusan peraduan adalah muktamad


Muhammad Amirul Hakim
03 Mei 2005
4 tahun 5 bulan (sbg contoh... umur ini dah tak layak yer ;-))
Aksi pemain bola professional

Contest ini telah ditutup!
Untuk melihat peserta yang join KLIK SINI

47 comments:

Wan Anie said...

takde ker orang nak shopping FREE? pelik ni... susah sangat ke contest ni?

ZiE FAUZi said...

n3 dah siap..jenguk la cepat..mana tau tak cukup syarat ker... ni link nyer:

http://fztogether.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

zie fauzi
nazfa_fafa@yahoo.com

anin said...

Saya baru buat entri..

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

susah gak nak carik..sebab baby kecik lg..tp untuk meriahkan contest ni saya join jugak..sori la gambar mcm tk berapa beraksi..

hanin
farhanin1984@gmail.com

Wan Anie said...

ok tq anin..

wawa said...

Salam akak..

wawa pun join jugak....tp dh set publish date utk entry contest ni sok :)

sok wawa bg url blog untuk contest ni kt akak
jengah la sok ye :) :)

wawa said...

Salam akak...

jengah la ke blog wawa ye...
wawa wat 2 entry sebab dua org anak sedara wawa... tq:)


http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel_09.html

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

ieda said...

salam..nak join jg..please visit here..
http://zamieda-lifeline.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html
tq so much.

~chekuna~ said...

Salam...sy nak join jugak contest ini...

sila lawat:

http://chekuna-rauna.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

Terima kasih

Em's Family said...

salam

saya pun join

http://jomjoincontest.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

terima kasih

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

salam,
akhirnya dapat juga saya menyiapkan entry saya. silalah jenguk di:
http://nuradyanirosly.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

nama: Nuradyani Rosly
email: nuradyani_rosly@yahoo.com

terima kasih :D

mama zharfan said...

kalau umur 4 tahun setengah dah tak boleh join yer? pic my boy tu i snap masa umur dia 3 thn..
sekadar bertanya ;)

Wan Anie said...

Maaf mama zharfan.. umur melebihi 4 tahun sudah tidak layak, sy perlu berlaku adil kpd semua... terima kasih kerana bertanya ;-)

[-suziey-] said...

xleh copy la banner..camne nk buat?

Wan Anie said...

suziey
saya dah create html code di sidebar... tukar width ikut kesesuaian blog..

QaSeH KiTa said...

salam,
nak join jugak...
ni link saya,
any kekurangan, feedback saya yer:
http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/11/contestaksi-si-comel.html

hayatizain said...

Salam sis,
saya pun nak meriahkan contest ini. Terimalah entry saya yang tak seberapa sebab saya budak baru belajar


http://bungakesidang.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

Hayatizain
hayatizain@yahoo.com

:: butterfly :: said...

salam..

Irmawati Omar
irmawati_omar@yahoo.co.uk


http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

tq ;)

ummiluqman said...
This comment has been removed by the author.
asmieyra said...

salam sis nak join yer... nama:aini munira a.k.a. asmieyra
email: as_abadies at yahoo dot com
link blog: http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

mummydida said...

salam..hi kak..
mummydida dah join dah..sila jenguk nya..tq kak..

nama :rasyidah syahrol a.k.a Mummydida
email: mummydida82@gmail.com

http://mummydida82.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

daaaa

ummiluqman said...

salam

saya pun dah join contest ini..silalah terjah ya.
http://littleluqmanhakim.blogspot.com/2009/11/aksi-si-comel-online-contest.html
terimakasih daun keladi

nama: sharifah azma
email; azma4378@yahoo.com

ummiluqman said...
This comment has been removed by the author.
:: PU3'z :: said...

salam

kiter pun join contest nie gak..

link kiter :
http://pu3zdini.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html



harap dpt tinggalkan komen ok

nama: putri nazatul
email: putriz1011@gmail.com

anin said...

kak... sy dh edit..chek ye..macehhh

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

Zaza Abdullah said...

Salam,

Sy nak join gak contest ni yer...

Entry nyer disini:
http://pertandinganbayicomel.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel-by-tinta-comel.html

Nama : Zaza Abdullah (Ms. Notti)
Email : pixaBoO.Baby@yahoo.com

TQ! :)

ellis said...

salam kenal,

saya dah join... jgn lupa terjah ek..
nama: Wan Noor'Aili Wan Hussain
email: elly_2803@yahoo.com
Blog: http://3llism4.blogspot.com/

T.kasih

mama izzya@idah said...

salam kenalan..sya pun nak join contest ni..silalah terjah..

link : http://mamaizzya.blogspot.com/2009/11/contestaksi-si-comel.html
nama : idah@mamaizzya
email :mamamuiz1903@yahoo.com

~dYaHaHa~ said...

nak join...sila terjah yerk! hehe...

nama : dyahaha
email : amormie007@gmail.com
blog url : http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

yeay..!!!!

LiesaVsMrsKhusairi said...

Dah join...terjah arr..
nama :Lisa
Email:shazlis_xtrem@yahoo.com
link : http://erynaraisya.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

SiTi said...

salAm...SiTi DaH jOiN

hArAp DiTeRjAh DaN KaK Anie DpT TiNggaL kAn JeJaK kAt EnTrY SiTi Ye...KaLaU aDa Yg KuRaNg BgtAU YeK..

http://zuarcity.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

naMA ~ sIti FaIrUz
EmAiL ~ too50708@gmail.com

TiMe KasIh Ye

Momma Mia said...

Salam Ibu Wan Anie,

Jemput terjah n3 kami di http://alinalan.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

drp:
Azlin
azlin.mohdatan@gmail.com

Wan Anie said...

thx uols joining the contest... if ada yg tertinggal.. pls remind me yer..

Sy akan terjah lagi untuk cari pemenang nanti... good luck!

adcom said...

sy nk join jhk..
email : adcom80@gmail.com

http://adcom80.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

anamarza said...

Salam perkenalan,
sy dah buat entry tuk contest ni, linknya:

http://anamarza.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

LYaFRINA said...

salam tuan rmh... salam kenal yerrr...
sy pon join contet ni.. ni link contest:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

Jgn lupa skodeng N3 contest sy n tgalkan komen yerrr...

NAME: ALYANI BINTI AMRAN
EMAIL : lya_afrina@yahoo.com

alinarman said...

Bismillah..
salam perkenalan Pn. Wan Anie..
sblm tu nk ucap Haapy Blated Birthday.. kita punya sama tarikh lahir la .. hehehe..wah tak sangka jupe jugak org yg sama birthday.. jarang jumper..

okla sy pun dah join contest..
hrp2 memenuhi syrat2.. if xcukup nanti bgtau yer..
n hrp menang la.. dpt hadiah sempenan birthday.. aminn..

nama: ALIN FAZLINDA
email: af_arlind@yahoo.com
sila jenguk

http://alinarman.blogspot.com/2009/11/aksi-si-comel.html

m@m@ @zie said...

http://farzy7679.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

kak wan anie.. sy dh join.. dipersilakan lah utk menerjah blog saya ok.. mana2 yg x complete bgtau ye.. boleh sy perbetulkan...

kepada contestants.. Gud luck to uols..!

Nama: Siti Radziyah
Email: azy_warikhns@yahoo.com

Mikhail said...

Salam..
Jangan lupa jenguk ye,

NAME : Zura
EMEL : zura_latfi@yahoo.com

LINK : http://ahmadmikhail.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

akhatam said...

Ya.. kalo punya anak, ikutin nih.. la wong ku masih belia alias masih sma, masa dah punya anak.. hehehe.. salam knal aja sobat...

nard said...

salam perkenalan...
slamat hari lahir...

jgn lupe jenguk ekk blog kita

http://nardpunyeciter.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si.html

pasni kita nk try gak bat...klu sudi berkongsi mcm mn nak bat..mesej la ekk..klu x cukup syarat ke tertinggal ke..g tau ekk

x lupe gak singgah2 la kedai kita http://delisyaoutlet.blogspot.com mana tau pasni nk bat kontes..leh ler join...

sYaFiQa said...

Salam....
jenguk2 la blog kite yer...

nama : syafiqa
email : syafiqaa@gmail.com

link nyer : http://meaning-of-love.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

sila la beri tunjuk ajar andainye ade salah & silap

Wan Anie said...

alinarman & nard,

pelik ni jika anda bijak bestari bilakah tarikh lahir saya...?
Rasanya udah lama tarikh lahirku berlalu...

AziE-rAh said...

Salam, saya nak join contest..
Ni link nyer.. http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html
Tq..

Mikhail said...

saya dah tambahkan di bloglist..kalau rajin cek ye..tq

http://ahmadmikhail.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

Aishah Megahasz said...

http://megahasz.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

UmiHariZahin said...

salam..

nak joint... last minit sebelum balik nie...

nama : haryaty md akhir
email address : atiegurlz@gmail.com
link entry anda :
http://umiharizahin.blogspot.com/2009/11/contest-aksi-si-comel.html

LYaFRINA said...

sy dh msukkan idea n cadangan.. tp pihak pganjur blum terjah lagi... plzz review back..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails