Oct 30, 2009

Kan dah janji...

Laa kan da janji nak update gambar bila dah dapat barang2 nya.. ini lah dia, parcel dah dapat hari Rabu lepas kalu x silap, cuma belum sempat nak tepek kat sini.


sorry ye gambar ni terlebih flash huhu

Ini CD Happy Heiny's yang dipesan, sebenarnya saya order color navy plain aje, takpe tuan kedai ckp xde stock dan tukar dengan butterfly dot printed ini janji lawa ok la tu. Harga kalu ikut yang printed mahal sket, tapi tokey kasi rega sama aja, maybe sebab rasa bersalah bagi x sama dengan yang saya order, ada note di situ. Apapun terima kasih banyak zureen, saya suka yg corak ni pun cuma nape beza sket ek dengan dulu nyer.


Microfiber One Size Insert

Ini yang saya cakap insert microfiber One Size tu, cantikkan? Masa baru2 beli gebunya insert ni... Yang kat bawah ni pulak training pant dari Bummies untuk aiesyah, alahai tak sempat nak amik gambar, dia dah try dulu, tu yang amik gambar masa duk pakai .. hehe. Bagus betul training pant ni sebab memang tak bocor walaupun aiesyah pee banyaakk.. dah macam CD Pant gitu..


CD Pant

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails