Nov 5, 2009

Stock Baru CLC




Salam kepada semua,
Dah lama benar saya menantikan stock baru untuk baby, Alhamdulillah akan sampai tak lama lagi.. InsyaAllah minggu depan, jadi kepada semua jangan lupa jengah-jengah blogshop CLC yer. Antaranya yang akan ada nanti;
~ Carter's Sundress from 3m
~ OshKosh Dress from 6m
~ Legging from 6m
~ Jumper for baby boy from 6m
~ Ada banyak lagi... x sempat nak upload...

Kalu ada sapa2 yang berkenan nak reserve booking pun boleh... email saya comellote.corner@gmail.com, tak payah bayar deposit, tapi pastikan anda benar2 nak yer... jgn sekadar nak tanya-tanya saja.

Ada yang nak beli baju anak untuk raya korban nanti? Kalu budget tight sangat maklumlah banyak sgt raya kan... jom join Contest - Aksi Si Comel mana tahu tuah anda dapat Voucher RM50 FREE banyak tu... boleh dapat 2 lai baju, bukan tu aje dapat jugak baju t-shirt muslimah untuk ibu FREE! Rugi kalu tak join... bukan susah pun, cari je gambar2 si comel anda yang ada aksi2 tersendiri mengikut kreativiti anda.... menyanyi, menari, berbasikal, berlari, lagak seperti chef.. dan macam2 lagi lah, so apa tunggu lagi join sekarang....! ;-))

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails