Nov 25, 2009

Tag drpd RosMa: Akak jawab eh..

Akhirnya selesai juga buat homework ini, sudah berhutang banyak hari dengan RosMa. Mula-mula pening juga sebab tak tahu apa mende tag-tag ni... cuba jer lah... mana tau dengan cara ni kita dapat lebih mengenali antara satu sama lain kan? Rupanya senang aje, jawab soalan cepu emas yg mudah tu jer. Sesiapa yang dapat taq dari saya mintak-mintaklah biar sporting eh

a. Write five (5) intereting facts about the person who gaves you this award.

1. RosMa yang peramah (suka buat komen2 kan.. ok lah tu)
2. RosMa suka main bowling (nak lawan ngan akak tak? hehe)
3. RosMa suka makanan pedas, kalu tak dia x lalu makan
4. RosMa ni sensitif orangnya... suka merajuk ni (bila dah ada baby ti tak boleh dah merajuk kerap2 sangat so masa ni la dia nak merajuk
5. RosMa suka berangan nak ada baby yg comel lote dan suka tido so senang sket nak jaga cam gambar header RosMa tu ihikhik akak suka

b. Jot down ten (10) intereting facts about yourself and your hobbies..

1. Suka ngadap laptop ni sampai lupa time susu anak
2. Suka senyum (senyum sokmo)
3. Suka window shopping dan jalan2 tengok online store dan blogshops
4. Suka ayam goreng (sampai berebut dengan anak-anak)
5. Selalu sangat suka tengok email walaupun dah tahu takde email baru masuk pun
6. Saya suka masak dan suka makan cuma mengemas tu kureng sket
7. Suka membaca bila ada kelapangan masa tapi lately ni terleka sket
8. Suka jalan-jalan cari makan, hehe apa ni tadi kata suka masak toing!
9. Suka jika di ajak keluar daripada duk terperap di rumah
10.Suka sangat berkawan dan bersembang daripada duk sorang2

c. Pick your ten (10) deserving recipients and the describe them.

1. mamibizi - memang bz dengan lecture dan baking.. bila nak rasa kek ann ni?
2. zie_fauzi - gabungan nama Zie dan hubbynya Fauzi
3. ummumishkah - ummu kepada 3 anak, mishkah sempena nama puteri sulongnya
4. Sitisifir10 - ibu kepada 4 anak nak masuk 5 yang sangat suka bila anak2 semua ingat sifir10
5. Naufalsayang - anak sulungnya sama nama dengan anak sulungku Hakim
6. Seindahbutterfly - sekarang berada di Abu Dhabi, pemenang saguhati contest - aksi si comel
7. farra-eng - si mata sepet pejuang tegar nuffrangerz
8. uMiDaniSh - pembekal lampin kain moden masa kini
10. ck - kawan lama semasa di sekolah menengah dulu yg kini telah jadi orang yg hebat

Maaflah kawan-kawan, saya masih baru dalam dunia blogging ini jadi tidak ramai kawan lama yang saya temui, kebanyakan kawan baru yang saya ingin dekati dan bersuaikenal.

8 comments:

  1. hahahaha..kelakarla akk ni..saye suke sume yg akk tuleh..terutamyer part ajak main bowling tuh...sekarang gak..jom..hehehe....time kasih kak sudi jawab tag rosma..ni tandanyer akk sporting..(nk bodek le nih)...keh3

    ReplyDelete
  2. no problem rosma... tu la gunanya kawan kan ;)

    ReplyDelete
  3. hihi..kene tag lagi...actually dah pernah dapat tag begini.. ok let me study about Anie b4 do this tag again okeh??

    ReplyDelete
  4. ok k.siti mmg sporting lah.. tq yer..

    ReplyDelete
  5. Aha!! i like tag :D tp tag ni mmg mencabar giler. slalu dpt tag yg buley jwb spontan tp ni kene study lu ni hehehe ok, akan ku buat ;)



    :: jgn kaco!! tgh study pasal kengkawan blogger sambil minum kopi cap lesung ::

    ReplyDelete
  6. nie yg sedih nie..nape nama me jadi farra-end..farra-eng lah kak wan.. link ler terus kat nama2 yg d'sebut tu kak wan barulah kira tag..lain kali me sambung tag nie yer (^.^)

    ReplyDelete
  7. farra.. alahai soory dear.. x pasan.. ti akak betulkan.. dah terpk nak link kan.. ti buat jugak... hehe tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails