Dec 30, 2009

Contest - HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL - Minda Separa Sedar 
Klik di atas untuk baca artikel berkenaan Minda Separa Sedar

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL - Kisah Hidup
Klik di atas untuk baca artikel berkenaan Kisah HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Saya terpandang entry terbaru daripada Zie_Fauzi tentang contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL  sebab Puan Zie_Fauzi ni memang rajin masuk contest, apa saja contest yang ada di alam maya persada ni sure dia masuknya. Bila baca DenaiHati selaku penaja contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL, mudah sahaja syarat-syaratnya.

Denaihati memang suka anjurkan contest mungkin kerana ramai penaja, antara penaja contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ini;
1. DSGClicks
2. Berani Gagal Network
3. One Malaysia Blogshop
4. Anisha Online Mall
5. Saudacare

Saya tahu contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ini daripada blog Zie-Fauzi

Kepada sesiapa yang baca ini dan nak join CONTEST INI pastikan anda tulis

"Saya tahu contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL daripada Blog Tinta Comellote (http://tintacomellote.blogspot.com) yer... tq ... tq

17 comments:

  1. wah, kak wan dah join dulu... good luck!!

    ReplyDelete
  2. bab contest ngan hadiah.. cepat aje kita ;)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join contest dan add kan link kat bloglist tu. Teruskan bersama kami ada banyak suprise menunggu.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih juga sebab adakan contest ni... 2nd submission xde hadiah ker... :D

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah ada lagi akan menyusul... tengah korek maklumat nih...

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Wan Ani, :-)
    Selamat berkenal-kenalan.

    Oh simplenya artikel kak tuk contest ini. Erm,
    AJ baru aja sertai semalam. Hari ini baru aja dapat pengesahan dari denaihati (susah sungguh AJ nak ingat, huhuhu)

    Artikel AJ tuk contest ini.



    Ada kelapangan sudilah ye membaca. :-)
    AJ nak Berani gagal tuk mencuba contest ini.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. AJ.. memang amntop lah entry.. takper... tungguuu...!

    apa2 pun good luck yer AJ

    ReplyDelete
  8. Kak Wan, buat enrti Artikel yang panjang2x tau. repeat keyword banyak2x kali. itu r teknik SEO yang should be. Selebinya kena ada backlink yang kuat dan banyak. Cara mudah dengan buat link Exchange/blogroll exchange. :-)

    Nak/berminat tak nak buat blogroll Exchange ngan AJ. Blog AJ blogroll kosong lagi lani.. huhuhu :-)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan semua,

    meh la join giveaway irfanku sayang lak hehehehe...
    senang je hikhik

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya...teruskan berkarya! salam kenal..

    ReplyDelete
  11. salam kenal juga untuk ratusalju

    ReplyDelete
  12. berani untuk gagal.. ape lagi tulis jgn x tulis

    ReplyDelete
  13. salam wan

    best ye bercuti, saya pn baru kelik kampung juga

    salam tahun baru hijrah & masihi dari saya sekeluarga, semoga wan dan keluarga dimurahkan rezeki sentiasa diberkati

    ReplyDelete
  14. Masayu: Terima kasih banyak.. saya doakan kesejahteraan dan keberkatan utk Masayu sekeluarga juga, ada hutang kan...? gambar InsyaAllah blum sempat nak posing lagi huhu

    ReplyDelete
  15. Contest masih belum tamat. Boleh lagi update ape yang patut.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails