Dec 16, 2009

flymas.mobi – as Easy as 1, 2, 3



Wah... senangnya terbang bersama MAS dengan adanya flymas.mobi !
Semuanya di hujung jari anda dan di mana sahaja. Semua perkhidmatan ada di sini dari book flight, check booking, flight status, timetable, luggage tracer (manalah tahu kut terhilang bag pulakkan) even check in pun boleh! (lepas ni nak masuk flight sumer orang duk tunjuk-tunjuk telefon jer lah yer..)

Jika tiba-tiba anda teringin nak balik kampung di Kota Bharu, anda ambil je handphone terus taip http://flymas.mobi dan paparan skrin seperti di bawah akan muncul.


Anda boleh melihat paparan dengan Bahasa Inggeris atau Bahasa Malaysia. Click on Book Flight; choose origin and destination, date, oneway or return ticket and class. Easy with flymas.mobi !


Sungguh cepat dan mudah dengan flymas.mobi anda boleh membuat tempahan tiket di mana sahaja. Flymas.mobi sangat membantu jika anda di saat kecemasan kan? Maklumlah dengan musim tengkujuh sekarang ini, bila berada di kampung anda kena cepat-cepat booking flight balik ke KL melalui flymas.mobi jika keadaan air bah membimbangkan!

Setelah membuat tempahan tiket melalui flymas.mobi, kini sudah tiba hari penerbangan. Bila tiba masa untuk check in anda boleh menggunakan E-Ticket # atau PNR dengan hanya melihat pada mobile phone anda. Tunjukkan ketika check in dan anda sedia untuk berlepas.

Anda boleh refer flymas.mobi jika ingin ketahui promosi terkini yang disediakan MAS. Saya pernah menaiki MAS ke Kuching dan memang berpuashati dengan makanan, kerusi dan layanan yang diberikan (anak dapat chocolate dan snek!) Sudah lama saya tidak terbang, dengan adanya flymas.mobi saya teringin untuk terbang lebih jauh mungkin ke Sydney...! Sungguh mudah dengan flymas.mobi semudah 1,2,3

Flymas.mobi - as Easy as 1,2,3

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails