Mar 25, 2010

Beautiful Blogger Award

Beautiful Blogger Award from KiNSyAkRn & Temp. Housewife. Thanks a lot for both or them and really appreciate sebab pilih saya to receive the award. Rewards tak de ker? This award just like surat berantai, if you read them then you have to do the same thing. But never-mine sebab we can exchange link together-gether. My link stated in your blog and your link in my blog. (psst...temp housewife... tambah link dekat nama Wan Anie tu)

7 Things About Myself
1. Really need rice for daily diet. Saya ni jenis yg suka makan dan mesti makan nasi, kalau tidak saya akan sakit kepala sebab tak cukup karbohidrat. Sumber karbohidrat saya yang utama adalah nasi, nasi dan nasi.
2. Very addict to coffee. Betul, saya memang suka minum kopi, tidak kira mengandung ke menyusu ke kopi tetap pilihan di hati, koko tu 2nd choice if takde kopi dan teh saya kurang sebab selalu angin bila minum teh kecuali teh herba.
3. Seorang yang penyayang terutama kepada anak kecil termasuk barang-barang plastik menyebabkan bertimbun bekas plastik yang tersimpan di rumah sebab sayang nak buang, boleh?
4. Geli dengan binatang kecil. Saya memang geli dengan baby binatang termasuk anak kucing, apalagi cicak, lipas dan tikus. Tolonglah jauhkan dari pandangan mata saya.
5. Hati saya cepat tersentuh. Saya memang tak boleh tengok cerita jiwang-jiwang apalagi cerita tentang anak derhakalah, cerita-cerita sedih etc sebab mata saya mula bergenang airmata walaupun adegan baru nak mula :D
6. Talkative person, terutama bila berdepan dengan right person. Orang yang tak kenal saya senyum-senyum jer, tapi bila mula bersembang, ada aje cerita.
7. Kuat berangan, memang saya suka berangan! Betul.... dulu cita-cita nak jadi penyanyi selalu nyanyi dalam bilik air sampai kena marah dengan abang. Masih ingat lagi semasa di darjah 5, setiap orang kena cerita tentang cita-cita masing-masing, saya dengan bangganya cakap nak jadi penyanyi seperti Raja Ema :D semua kawan-kawan gelakkan saya! Suara saya sedap...  haha

Pass this award to 15 bloggers
Banyak tu.... siapa nak meh amik sini sebab saya nak bagi reward. Betul ni tak tipu... amik award ni dan tinggalkan komen kat sini dan jangan lupa letak link yer senang saya nak ziarah nanti. InsyaAllah ada sesuatu saya akan berikan kepada anda!

1. Irma - Seindah Butterfly
2. Asmahani - HaniFadil
3. UmiDanish - UmiDanishku

8 comments:

  1. eyh, bestnye dpt award.. slalu tgk award org je huhu kene buat cam akk buat ni eh..
    nnt i tempek link kat sini ;)
    thanks

    ReplyDelete
  2. thanks wan.. nanti i up kat blog .. :-)

    ReplyDelete
  3. aah lupa nak buat link. ok. dah baca. nanti tunggu sy bawa balik ole2 dr NZ ye. :D

    ReplyDelete
  4. jemputlah singgah :)


    http://seindahbutterfly.blogspot.com/2010/03/beutiful-blogger-award.html

    ReplyDelete
  5. butterfly: terima kasih banyak2 muaahhh

    Asmahani: nanti bagi link yer... saya dah add kat entry tu

    temp. housewife: ada ole2 untuk saya ker...? bestnyer :D

    ReplyDelete
  6. huhuhu, salamz kak, sori la lambat sikit wat entry sbb umidanish bz sgt2.. apepun TQ sbb bagi award yg best tu..

    ni link kita http://umidanishku.blogspot.com/2010/03/award-dari-k-wan-anie.html

    ReplyDelete
  7. tahniah ani..bestnya dapat award..

    ReplyDelete
  8. ala tie award sama2 geng blogger...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails