Mar 3, 2010

Sila cek email pada yang request Buku Pengurusan Belanjawan Keluarga

Kepada semua yang request mahukan Buku PBK yang saya war-warkan, sila cek email dan reply as soon as possible. Kalu takde dalam inbox mungkin boleh cek dalam spam... manalah tahu kan? Saya sudah hantar email kepada semua yang request semalam, kalau boleh saya nak hantar semua buku itu esok. Lagi cepat saya hantar, lagi cepat anda boleh gunakan dan lagi cepat anda mendapat manfaatnya.

Cepat-cepat sebelum saya ubah fikiran... hehe mana boleh kan nanti buruk siku, bukan buruk ciku yer.... sebab ciku sudah banyak berbuah, cuma tunggu masa untuk masak. Kalu ada yang mengidam ciku meh lah rumah haha (ini ajak-ajak ayam jer tau) ke nak saya pos? By the time sampai ciku pun sudah buruk.... ni baru buruk ciku :)

Last call yer, please...please cek email dan reply, nanti saya offer pada yang lain :D

7 comments:

  1. mail saya... atiegurlz@gmail.com atau haryaty.mid.akhir@hydro.com

    ReplyDelete
  2. wan, saya dah balas

    dah terima belum ya

    ReplyDelete
  3. sy dah reply smlm Anie. Sy bg alamat adik kat UMP.

    ReplyDelete
  4. kak wan..saya nak jugak

    email ; kecemprenggurl@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Umi: cek email yer...

    Mas & Nur: haah dah terima, terima kasih yer

    the kecemprenggurl: InsyaAllah cek new entry yer..

    ReplyDelete
  6. kak wan,

    saya dh reply mail.dapat tak?

    -soutaisokudo-

    ReplyDelete
  7. soutaisokudo; dah dpt dah... dah pos pun buku tu.... :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails