Apr 6, 2010

Telinga Berdarah

Entry ini bukan untuk menagih simpati atau meraih hati pengunjung untuk datang kerana telinga saya betul2 berdarah! Jika hidung berdarah memang dah biasa saya dengar, saya pernah berdarah hidung sekali sepanjang 30 tahun ni, tapi berdarah telinga ini lah pertama kali.

Semalam waktu tidur saya merasa tidak selesa seperti ada air dalam telinga, lalu bangun dan amik cutton buds, terkejut juga sebab tengok darah. Lepas bersihkan saya sambung tidur. Pagi ni bila cek tengok ada lagi darah yang keluar. Apa punca telinga berdarah? Sebab cuaca panas atau ada sebab lain yang tidak diketahui. Kalau masih lagi berdarah, tengahari nanti husband balik ajak pergi klinik lah cek tengok.

Ada sesiapa yang pernah ada pengalaman telinga berdarah macam ni tak? Boleh lah dikongsi, risau juga sebenarnya.

5 comments:

  1. Salam..ade luka ke dlm telinga akak tu? Saya rase baik g check kt klinik..take care kak.. ;)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hehe..silap type tadi..
    tak sakit ke telinga tu?
    better g check coz jarang terjadi telinga berdarah dgn tiba2 mcm ni.

    ReplyDelete
  4. aah Anie. baik pegi check. takut2 serius.

    ReplyDelete
  5. terima kasih ibuhakimhaikal, eida dan Nur.... ada jugak yg cakna kan? Alhamdulillah xde apa2 :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails