Jun 8, 2010

I LOVE U Contest

FREE Photography Session, FREE Blog Interview and Review, Shopping Voucher, Mystery Gift dan banyak lagi hadiah yang ditawarkan oleh Little Mama bagi siapa yang join I LOVE U Contest. Nak join gak? Nak tahu detail contest, klik pada banner di bawah.... eh jap jangan klik dulu, bacalah entry ni sampai habis dulu baru lah klik ;)





Ke-5 blog/web di atas ni adalah kepunyaan Ros aka Little Mama, bagi resepi sikit macamana handle banyak-banyak blog ni sekali gus? Saya yang ni dan yang ni pun tak berudate..... :D

5 package provided by Little Kids Photography, yang paling saya minat sekarang ni adalah HAPPY MOMENT - Family memang sedang elok kami ni berlima sekarang :)

Salah satu item yang tengah HOT Sale kat Little Mama's LOVE adalah Bolero Jacket - Flower Power dari RM37 now cuma RM27 sahaja, RM10 jimat boleh wat isi petrol gi mandi air sungai, lepas mandi anak sure sejukkan pakaikan dengan Bolero Jacket ni anak pasti suka :)

Apa yang menarik di Little Kids Photography dan Little Mama's LOVE?

Okey bagi saya yang paling menarik di Little Kids Photography adalah jenis package-package yang ditawarkan tu... unik. Contohnya macam BABY IN BELLY package macam ni tak ada kat tempat lain (setakat yang saya duk tengok lar..) If I'm pregnant again nak gak amik Baby In Belly Moment tu... tapi macam malu pun ada hehe....

Yang menarik dan unik di Little Mama's LOVE pulak dah tentulah dress, jacket, apron dan seumpamanya yang dijahit sendiri oleh Little Mama, memang sesuai dengan namanya. Little Mama menjahit dengan penuh kasih sayang dan terhasillah Little Mama's LOVE. Pakaian yang dijahit sendiri sudah tentu mempunyai keunikan tersendiri sebab apa yang terhasil mengikut kreativiti si penjahitnya.

My Facebook ID & Google Friend Connect: Wan Anie

My Email: comellote.corner[at]gmail[dot]com

Ok sekarang kalu teringin nak join sebab nak dapatkan hadiah-hadiah yang lumayanz, klik jer kat banner di atas nun okey ;)

6 comments:

  1. salam, semoga berjaya... sama2 kita yek..

    ReplyDelete
  2. terima kasih yangbaik, untuk anda jua :D

    ReplyDelete
  3. wah....dh masuk ker peraduan MBP nie.. kak sumi x tahu mcm mana nak reka ayat...waaa... dh kering idea nie..

    x per.. x per..nanti cari idea gak...huhuhuh

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  4. masuk kak sumi jangan lambat-lambat nanti melepas :D

    ReplyDelete
  5. dear wan anie, ada syarat baru untuk contest ini
    harap dapat diletakkan banner contest dan link di sidebar blog juga
    terima kasih banyak-banyak kerana menyertai contest ini.. love u!

    ReplyDelete
  6. ok little mama roger and out!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails