Jun 15, 2010

Perasan Tak Coolababy CD Baru

Ada sesiapa yang dah beli Coolababy CD new version, baru punya...

Perasan tak apa yang baru dengan Coolababy CD ni, cuba tengok gambar ni

Picture taken from comellotecollections

Button...! Kalu tengok betul-betul memang perasan button berbeza-beza kan, ada yang versi lama dan yang versi baru dengan extra button. Haritu masa mula-mula ambil stock untuk Coolababy Bamboo, memang perasan extra button pada CD bamboo tu, tak tahu pulak cd Coolababy yang biasa pun diupgrade juga buttonnya. So sekarang ni ada extra button sangat sesuai untuk anak yang bersaiz kecil atau lebih sesuai dengan perkataan lain kurus, juga untuk bayi yang baru lahir, maklum sajalah perut baby baru lahir yang kiut tu

Serius saya pun tak tahu pasal extra button, perasan masa nak pakaikan cd pada Umar... hihi saya pun buat tambahan stock cd jugak untuk my umar sebab sekarang umar dah masuk nursery. Kena bekalkan cd extra semasa di nursery dan jangan lupa wetbag sekali untuk isi cd yang kotor.

Ada offer di sini maklumlah tengah cuti sekolah ni, kut ada ibubapa yang nak gunakan cd untuk anak bolehlah cuba.

10 comments:

  1. tak pasti lak baru ke lame..
    tp qis punye cd... ade yg berbutton..

    ReplyDelete
  2. eh silap... maksud saya yg berbutton extra..

    ReplyDelete
  3. duk survey the right CD utk lil khawlah gak ni...

    ReplyDelete
  4. Yan,

    mmm dah lama beli ker... hihi ke saya jer yg baru perasan :D

    ReplyDelete
  5. ummumishkah,
    survey kak latie jgn tak survey

    ReplyDelete
  6. lame tu takla lame sangat.. pasal gunapn lum setahun cd2 tuh.. latest beli rase 4-5 bulan lepas kot..

    ReplyDelete
  7. lame tu takla lame sangat.. pasal gunapn lum setahun cd2 tuh.. latest beli rase 4-5 bulan lepas kot..

    ReplyDelete
  8. kakyong belum lagi amik stock baru ni..
    bagus juga extra button tu.. fungsi dia utk tindan button bg bb yg kecil kot (mcm CD bbland printed).. mcm velcro kan, boleh tindan atas dia.. aliya la ni kalo guna velcro, masih bertindan.. ntah bila la anak dara kecik ni nak berisi sket...

    ReplyDelete
  9. kakyong,

    untung juga anak kecik bole guna lama2... macam anak sulong saya dulu masa nak toilet train susah nak pakaikan cd sebab dah terlebih muatan... haha

    personally saya lebih suka button berbanding velcro

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails