Jun 25, 2010

Woody Wood Pecker

Suka tengok kartun tak? Mesti tahukan kartun ni, yang lari laju dan selalu kena kejar dek serigala (kut).

Dulu masa sekolah kami semua ada nama kartun gelemer, .. watak kartun ikut nama pangkal namanya... :D

macam saya ni W tu yang jadi Woody Wood Pecker, N jadi Ninja Turtle, F jadi Flinston. Ni antara kartun yang femes dulu-dulu. Teringat pulak kat kawan-kawan sekolah, dah lama tak jumpa.

Hari ni kurang mood untuk berblog, blog kawan-kawan pun tak sempat nak singgah. Semalam masa di library ada gambar menarik yang saya snap.... saya update nanti yer.

Jika namanya library sudah tentu kena diam dan tak boleh ada muzik katak dan apa sahaja binatang sebab mengganggu, yang menghairankan saya bila di library semalam ada iringan lagu yang dipasang menerusi telefon bimbit. Tidak lah mengganggu sangat sebab saya pun baca santai-santai sahaja tidaklah nak ambil exam pun.

Sekadar renungan, tiada kaitan dengan tajuk

Selamat berhujung minggu yer...

5 comments:

  1. salam wan.

    kalau ke library zahra' lebih dari bunyi lagu yang dapat didengar terutama di tingkat bawah.

    actually kami guna pendekatan santai untuk jadikan suasana di library macam di kedaibuku.

    kalau nak serius studi, boleh ke tingkat 1 dan 2. itu kat library kami.

    p/s: gambar apa ya wan/

    ReplyDelete
  2. salam kakchik,

    oo macam tu rupanya, tapi diorang cakap pun semua org dengar... hihi

    saya kalu study atau kena buat assignment memang tak boleh bising, kadang bila nak tulis blog pun saya tutup radio... :D

    library tak boleh amik gambar ke kakchik?

    ReplyDelete
  3. woodie wood pecker tu yg ketuk2 batang pokok tu kann.. salu teringat-ringat bunyi dia lepas ketuk tuhh.. cam best...

    ReplyDelete
  4. haah.... Miss Q pun minat juga ker kartun tu hihi :D

    ReplyDelete
  5. woody wood pecker... hehehe.. la ni tv3 ade gak tayang road runner...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails