Aug 24, 2010

Alkisah Giveaway KakYong.Com

Siapa yang tak kenal blog kakyong, ramai peminat kakyong ni....


Sebab ramai peminat lah kakyong adakan Giveaway Hari Raya, dapat hamper raya, chocolate dan kad raya. Em tahun ni belum dapat kad raya lagi, mesti suka bila dapat kad raya dari kakyong. Tapi kan kakyong, ibu mahu hamper raya tu..... atau chocolate boleh lah buat raya, bukan apa anak-anak suka sangat dengan chocolate.

Giveaway ini hanya terbuka kepada mereka yang selalu singgah di blog kakyong dan suka tinggalkan komen. Em kan bertuah pada yang suka tinggalkan komen, ibu ni jika baca entry yang berkaitan, rajin juga nak tinggalkan jejak, sebab nak meriahkan blog kawan-kawan.

Dalam masa yang sama, adalah orang yang tahu tentang blog kita, kakyong gunakan IntenseDebate untuk komen senang kawan-kawan nak datang melawat blog, klik saja. Tak perlu nak tengok profile dulu untuk masuk ke blog.

Apapun terima kasih banyak pada kakyong sebab sudi nak bagi hadiah pada kami yang suka singgah dan beramah mesra dengan kotak komen, terima kasih juga ingatkan ibu tentang GA ni, kadang-kadang terlepas pandang. Mana tahu ada rezeki, kakyong buat GA lagi yer....  ibu teringin jugak kalendar Tahun 2011 tu daripada kakyong.

Esok dah tutup GA ni, pada yang cukup syarat untuk sertai sila ke sini, nak tahu syarat-syaratnya klik jer situ.


Ops lupa pula nak masukkan penaja rancangan GA ni, hamper raya sumbangan UMMIE Cake House, Chocolate praline sumbangan Anis Sweet Chocs & Cakes, dan kad raya daripada kakyong sendiri.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails