Aug 15, 2010

Comellote Giveaway : Result

Maafkan ibu sebab lambat beri result untuk GA kali ni, apapun keputusan sudah berada di dalam laptop ibu ni.

Ibu gunakan Random.org untuk membantu mencari pemenang, no bias sebab ibu hanya buat tanpa melihat peserta GA. Hope semua terima keputusan ini dengan senang hati, inikan GA bukan contest yang susah pun.

Ok mari kita tengok siapa yang kena.....

Bukak Random.org
Setkan 1 hingga 53
Peserta bertuah yang pertama
Peserta bertuah yang kedua
Peserta bertuah yang ke-3
Peserta bertuah yang ke-4
Peserta bertuah yang ke-5
Disebabkan peserta ke-31 tiada, jadi kita cabut sekali lagi
Pun takde juga, ok lagi sekali

Ok dah cukup 5 peserta bertuah....

Pertama: No. 7

Kedua: No. 4

Ketiga: No. 17

Keempat: No. 24
24. Nida

Kelima: No. 48
48. gewecun

Tahniah kepada pemenang bertuah, yang kurang bertuah jangan gusar sebab ini sekadar suka-suka jer namapun lucky draw. Ibu tidak sempat untuk tinggalkan jejak di semua blog peserta, terima kasih banyak2 mungkin ini permulaan untuk jalinan silaturrahim antara kita di masa akan datang.

Ibu akan email peserta bertuah dalam masa terdekat. Selamat berpuasa!

6 comments:

  1. tahniah untuk semua pemenang

    ReplyDelete
  2. oowhhh.. tak bertuah plak..
    tahniah utk pemenang yg bertuah

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah ibu..terima kasih ye...demam2 ifa nie pun..masih ade rezeki lucky draw dgn ibu..=)..salam ramadhan ye ibu..ifa kena tunggu email dari ibu je la kan..=)..

    ReplyDelete
  4. ala xbertuah plak.. btw thniah kpd pmng... ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah rezeki di bulan ramdhan..syukur sangat..

    thanks ibu..semoga family ibu akan di murah rezeki lagi selepas nie..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails