Sep 27, 2010

Ibu Yang Mengidam

Tak usah suspen dengan tajuk 'mengidam' ibu tu, tiada kena mengena dengan baby baru pun.

Ibu yang sudah lama mengidam untuk upgrade ini

Nokia N82 yang ibu telah gunakan lebih 3 tahun, masih elok dan ibu sangat sayang sebenarnya terutama bila ibu gunakan untuk snap gambar lebih cantik dari snap from digital camera yang ibu gunakan.

Tapi ibu sudah lama mengidam yang ini

Rasanya sudah lebih setahun mengidam, dari Umar masih di dalam perut ibu sampai la ni belum dapat lagi. Bila tengok muka Umar je ibu teringat iPhone, apakah?

InsyaAllah nak cuba dapatkan juga dalam tahun ini, harap-harap tidak lagi meleleh air lir lepas ni

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails