Sep 1, 2010

Menang The New You Giveaway

Haritu kan ibu ada join Giveaway by Hanz TheHoneyBunch, cerita pasal The New Me After Being WAHM

Alhamdulillah dapat hadiah tempat ke-6, dapat hadiah-hadiah ini:

Nabila House PFA 'Parfume & Voucher' worth RM25
Zara Shoppe Shawl worth RM9

Tadi ibu dah geledah apa yang ada kat Nabila House PFA, banyak sangat pilihan parfume yang ada sampai tak tahu nak pilih yang mana. Parfume apa yang anda suka? Boleh jenguk sini

Zara Shoppe Shawl ada koleksi shawl from syria, nak cari shawl untuk raya boleh jengah ke sini. Ibu tak pakai shawl walaupun berkenan sangat-sangat, mungkin akan jadi tudung raya anak dara ibu si Aiesyah tu lah, dah pandai bergaya dengan tudung sekarang, "Budak perempuan kena pakai tudung" katanya.

Tahniah pada semua pemenang yang lain, pemenang utama dapat blog makeover by Jiji, ini yang paling syok rasanya, tapi takpe dapat parfume baru untuk raya ni dah cukup bagus plus shawl raya for Aiesyah.

Terima kasih Hanz atas Giveaway dan semua penaja-penaja yang terlibat, nanti buat lagi yer...

9 comments:

  1. wah tahniah!rezeki raya ni :)

    re: besday sy semalam,31 ogos ;)

    catlina
    catlinaflybaby.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tahniah kak!! sy tak masuk pun.. tak sempat :(

    ReplyDelete
  3. tahniah anie..ni yg wat bersemangat nak join contest/ga ni

    ReplyDelete
  4. tahniah wan anie.. ade juga rezeki raya...

    kakyong x masuk sbb tak tau nak share apa... heheheh... tp kakyong baca hampir kesemua n3 peserta yg masuk contest tu.. mcm2 info.. memang best.. tu pasal lah hanz amik masa lama utk buat keputusan..

    ReplyDelete
  5. catlinafly,
    terima kasih, owh birthday hari merdeka rupanya sama macam abang saya, ops belum wish lagi....

    ReplyDelete
  6. kaklong,
    saya join tu pun ciput2 jer, alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  7. MamaYatie,
    yatie pun apa kurangnya banyak dah menang GA/contest tengok, bole kita bertanding lepas ni.... huhu saya ni masuk yg mana sempat jer tie

    ReplyDelete
  8. kakyong,
    uh saya belum terjah semua blog lagi.... bila lega2 sket boleh lah BW

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails