Oct 1, 2010

Coach Handbag

Dipendekkan cerita, ibu nak jual coach handbag ini, replica yer bukan original sebab ibu pun tak mampu nak beli yang ori.


Ibu belum guna lagi handbag ini, datang bersama dengan dust bag. Sebab nak jual macam tak sesuai pula color putih macam ni dengan ibu. Tali boleh adjust sesuai dipakai biasa atau buat sling bag.

Harga boleh runding, email ibu di comellote.corner[at]gmail.com

Size dan ukurannya, boleh bayangkan bila ibu letak di patung macam ni kan?


Belakang

4 comments:

  1. saya pun beli replica aje kak. harga yg ori tak munasabah kan.

    ReplyDelete
  2. Nia,
    tak munasabah? hehe :D kalu duit tak habis ok lar kan

    ReplyDelete
  3. Nur,
    Ingat nak let go dalam 60 je sekali pos

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails