Nov 9, 2010

Pendapatan Terumpuk Nuffnang

Anda tahu ke apa dia pendapatan terumpuk? Ibu pun baru tahu selepas belajar daripada cikgu Nuffnang. Ibu ke yang baru perasan sebenarnya boleh pilih bahasa di dalam blog Nuffnang

Ibu alih bahasa ke Bahasa Malaysia dan lihat Buffered Earning telah bertukar kepada Pendapatan Terumpuk. Satu istilah baru yang ibu belajar, terumpuk. Nasib baik ada Nuffnang kalau tidak tahu apa yang hendak diterjemahkan Buffered itu.

Terima kasih juga kepada Nuffnang kerana hari ini bertambah lagi 2 pendapatan terumpuk ibu menjadikan jumlahnya kepada 6. Juga kepada penaja-penaja Cornetto, Dutch lady, Era.FM dan terbaru Olay!


Walaupun sekarang ini ibu jarang update new entry kadang 2 hari sekali, tapi tetap ada penaja yang sudi siarkan iklan di blog-blog ibu, terima kasih banyak. Nampaknya lepas ni kena rajin lebih lagi.

Pendapatan Nuffnang adalah pendapatan sampingan ibu melalui blog, tidak lar beriya sangat sampai nak kena ada pelawat sampai beribu di sini, cuma apa yang ibu harapkan pengunjung mendapat kebaikan di sini.

Ibu baru je register sebagai churper 2 hari lepas dan mendapat assignment pertama sehari selepas itu. Earning masih lagi RM0.00 hehe....

5 comments:

  1. salam kenal..sy br dlm blogging ni..nuffnang pon xdpt lg..iklan pon jarang2 muncul..hehe..

    ReplyDelete
  2. azni,
    nanti lama2 berdesup lar tu.... akak ni pun slow jugak sebenarnya, org lain dah ke mana2 dah....

    ReplyDelete
  3. tahniah..bestnya...6 tu skali dapat..tuan punya iklan luv tinta comelote..heheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails