Nov 18, 2010

Sambutan IdulAdha dan Doa Selamat Bersama Anak-Anak Yatim

CRAYON Team mengajak semua ke Sambutan Hari Raya IdulAdha dan doa selamat bersama anak-anak yatim Asrama Damai, Kuang, Selangor.


Untuk maklumat lanjut sila ke blog Pnut

8 comments:

  1. salam ziarah..terima kasih sudi promosi yer..

    boleh tak kamu betulkan balik link kamu sebab bila klik tertulis profile not found..akak search kat google ajer..nasib baik jumpa.

    suami akak pun hantar ke kemboja..kat sini katanya dah mewah sangat dengan daging.kat sana org masih susah nak merasa daging.

    good luck yer contest churp churp tu

    ReplyDelete
  2. thanks kerana sudi mempromosi.. actually akak yang sedang kumpulkan senarai blogger yang akan join. please inform akak kalau awak akan hadir, kerana akak akan bagi nama pada producer.

    ReplyDelete
  3. nasib baik tuan punya dah bagitau..

    ReplyDelete
  4. Tahun ni saya pun hantar ke Kemboja je Wan join Akedemi Imam Syafi'e...

    ReplyDelete
  5. Kalo dekat teringin juga nak join.. selamat meraikan anak2 yatim...

    ReplyDelete
  6. anie pegi ker?
    tak dapat nak join la =(

    ReplyDelete
  7. dekat sgt dah ngan rumah saya ni... tp skrg kami merantau, x dpt la nak join

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails