Nov 13, 2010

Serabut ke Jika Macam Ni?

Mesti lah perasan background dan warna bertukar di blog ibu ni, sebenarnya ibu nak bagi nampak ceria sikit blog ini.

Tapi bila lihat ibu nampak serabut pun ada dengan corak background macam ni..... jika anda rasa serabut sila beritahu dan ibu akan tukar dengan serta merta kepada warna plain tanpa corak.

Ibu sangat suka color purple, dan pink dan blue, dan purple dan pink dan blue :-)

Bila tengok blog orang lain punya lah lawa, menarik susun aturnya, macamana nak bagi nampak menarik dan teratur blog ini? Ada widget yang perlu ibu buang atau ringkaskan supaya nampak lebih simple dan menarik. Ada cadangan?

4 comments:

  1. Timo kasih Nur, kalu gitu gak saya 'oak' gini dulu lar....

    oak = biarkan

    ReplyDelete
  2. ok jugakla kak wan..maybe sebab bckgrd dia pun putih jugak tu sebab nampak daun2 (daun ke?) jelas sket..tp ok la rasanya..saya je tak reti2 nak tukar2..huhu

    ReplyDelete
  3. saya rasa ok jer..sbb background putih tak nampak crowded..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails