Dec 3, 2010

@ Medan MARA KL

Pada yang berada di sekitar KL dan Selangor jemput singgah ke booth kami di Medan MARA KL. Bermula 1 - 12 Dec 2010 dari 10 pagi - 6.30 petang.

Teringin nak berjumpa anda, nanti tegur-tegur lah yer.

CLC Booth @ Medan MARA KL

Terdapat pelbagai barangan dan pakaian bayi, legging, tight, rompers, jumpers, cloth diapers, socks etc dan pakaian kanak-kanak dress, pant, t-shirt, bag etc.

Antara hadiah yang paling bermakna dan berharga adalah dorongan dan semangat yang boleh diberikan secara percuma.

Salam Mesra,
Wan@ComelLote

13 comments:

  1. Good luck Anie. Sy baru sempat masukkan duit utk jd ejen tu smlm.

    ReplyDelete
  2. Nur,
    Saya ingat siapa lah yang masukkan.... apa2 nanti email yer...

    ti saya akan email detail pasal brg2 utk agent

    ReplyDelete
  3. tahniah... sgt2 teruja dgn semangat wan anie...

    ReplyDelete
  4. all the best anie
    semoga bisnes makin maju! =)

    **dah berzaman tak pegi medan mara tu.. huhu

    ReplyDelete
  5. salam...
    mesti seronok buka booth..tapi tk tau lagi dpt singgah ke tak

    ReplyDelete
  6. h4ni3,
    tq, saya pun jika tak sebab ini memang takde nak masuk kl... hehe tapi heran kan ramai juga manusia yg gemar ke sana... sebab tu saya ada di situ

    ReplyDelete
  7. Farah Ikin,
    jika sempat singgah, jika tidak bagitahu kawan suh singgah :D

    ReplyDelete
  8. ok...suka3x..semangat berniaga ada..saya pun suka berniagaa..tp kecil2 je..sambil tambah duit poket.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails