May 12, 2011

Assalamualaikum
Alhamdulillah Mom&Baby EXPO telah selesai, pertama kali berexpo banyak perkara yang ibu belajar, jika diikutkan mungkin belum sesuai kedai online ini untuk masuk expo yang besar seperti itu. Ibu nekad untuk belajar dari sini dan Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik jika ada sedikit kekurangan di sana ibu bagi pihak Comel Lote Collections mohon kemaafan.

Masih tidak dapat kemaskini website dan blog, modem rosak sehari sebelum expo dan sekarang menunggu untuk gantian modem, ibu yang belum pandai update blog daripada iPhone tidak tahu macamana nak masukkan gambar etc.

Terima kasih kepada semua yang terlibat dengan expo terutama ct, mi, lid dan paling tidak dilupakan yang sentiasa menyokong suami tercinta serta anak-anak yang memahami (ibu dah janji nanti nak bawa anak-anak tengok dinasour) birthday hakim yang belum sempat diraikan, insyaAllah kita raikan bersama-sama nanti.

Terima kasih kepada semua yang singgah ke booth mungkin ada yang merupakan follower blog ibu atau yang pernah menjadi pelanggan ibu ucapkan terima kasih.

Ada rezeki kita berjumpa lagi, insyaAllah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails