Dec 10, 2011

GiveAway by Comel Lote Collections

Kami dengan ini merasmikan satu giveaway bermula 3 Nov, ini adalah giveaway ke-3 yang dianjurkan oleh ibu dan hadiahnya adalah sponsor dari Comel Lote Collections.

3 Nov - 10 Dis 2011

Giveaway ini cukup senang, syarat-syaratnya:

1. Tulis satu entry tentang Butik Si Kecil Comel Lote Collections, apakah produk yang paling anda gemar dan nyatakan kenapa. Pilih produk di SINI atau SINI

2. Tajuk entry adalah mengikut kreativiti anda tetapi perlu diletakkan Comel Lote Collections di dalam tajuk entry tersebut.

3. Anda digalakkan menjadi member Google kami di Comel Lote Collections dan Tinta Comellote

4. Sekiranya anda suka dengan produk di Comel Lote Collections, sila 'like' kami di facebook http://www.facebook.com/ComelLoteCollections dan tag produk yang anda paling suka.

5. Jangan lupa letakkan link Comel Lote Collections dan Tinta Comellote dalam entry tersebut.

6. 10 entry terbaik bakal menerima 'Measure Me Up' ini secara percuma, dan pemenang utama (entry paling menarik dan kreatif) akan menerima hadiah misteri. Mungkin hadiahnya barangan kegemaran anda!

Terdapat dalam 5 corak menarik, mengukur ketinggian sehingga 140cm;


7. Akhir sekali isikan form entry ini FORM ENTRY GIVEAWAY [klik]

Untuk memeriahkan acara bag Angry bird kegemaran ramai ini bakal menjadi milik peserta bertuah


SELAMAT BERJAYA!

Entry ini kekal di atas sehingga 30 Nov 10 Dis 2011.

22 comments:

  1. As-salam

    Insya ALlah akan sertai.. tenggguuuu :)

    ReplyDelete
  2. As-salam

    Alhamdulillah... akhirnya siap juga entri pertandingan.. moga-moga ada rezeki... ameeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-comel-lote-collections.html

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. akhirnya.. siap juga n3.. berpeluh nak siapkan... hihii


    http://www.kakyong.com/2011/11/jom-intai-intai-butik-si-kecil-comel.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kakyong, entry telah diterima :)

    ReplyDelete
  5. salam , saya dah join , terlambat tahu ..tupun tengok blog kakyong ..

    http://puanbee.com/comel-lote-collections-butik-online-untuk-kanak-kanak/

    ReplyDelete
  6. lupa nak tulis , id folllower : puanbee2

    facebook latifahbee kay

    http://puanbee.com/comel-lote-collections-butik-online-untuk-kanak-kanak/

    ReplyDelete
  7. fuhhh...sib baik sempat...hahaha

    saya join juga...

    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2011/11/ada-apa-dengan-butik-si-kecil-comel.html

    ReplyDelete
  8. mama join..leh lagi x nie..
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/11/ga-comel-lote-collections-kesukaan.html
    fb:mimiidham
    id:mamaishazah
    ok

    ReplyDelete
  9. Assalam,

    saya baru join, harap tak terlewat :)

    ni entry saya:
    http://gossip-fir.blogspot.com/2011/11/giveaway-comel-lote-collections.html

    all the best u all :)

    ReplyDelete
  10. Salam.Atie Join.Semoga ada rezeki di sini.Aminnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/11/awesome-giveaway-by-comel-lote.html

    ID FB:kak yang

    ReplyDelete
  11. salam.sempat lagi tak ? hehe
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/special-giveaway-by-comel-lote.html

    ID FB : Nabila Medan

    ReplyDelete
  12. Join

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-comel-lote-collections.html

    ID folower Zie
    ID FB Roziah Khalid

    ReplyDelete
  13. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/awesome-giveaway-by-comel-lote.html

    ReplyDelete
  14. salam...

    Sempat juga join GA ni, Cantik sgt hadiahnya!!!moga ada rezeki anak kat sini

    http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-comel-lote-collections.html

    ReplyDelete
  15. salam...

    Sempat juga join GA ni, Cantik sgt hadiahnya!!!moga ada rezeki anak kat sini

    http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-comel-lote-collections.html

    ID : ummiaffaf

    ReplyDelete
  16. http://contestsesajer.blogspot.com/2011/11/butik-si-kecil-comel-lote-collections.html

    ReplyDelete
  17. http://contestsesajer.blogspot.com/2011/11/butik-si-kecil-comel-lote-collections.html

    ReplyDelete
  18. salam dear...

    rasanye masih sempat kan..sya join jugak....

    ID FB : EiEy ErAh (http://en-gb.facebook.com/eraheiey)

    http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/barang-comel-dari-comel-lote.html

    ReplyDelete
  19. salam..mama update entry sbb hari tu dh suntuk sgt..x sangka anie lanjutkan tempoh GA..
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/11/ga-comel-lote-collections-kesukaan.html
    fb:mimiidham
    id:mamaishazah
    ok

    ReplyDelete
  20. syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-comel-lote-collections.html

    id fb/follower: Nur Syahida

    ReplyDelete
  21. mama tunz join...

    fb : tunz zaharah

    http://tunzhotspot.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-comel-lote-collections.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails