Feb 27, 2012

Pemenang Bertuah Comel Lote Give Aways

Bismillah, dengan nama Allah...


Alhamdulillah dengan izin Allah ibu masih mampu lagi duduk dan menaip untuk kali ke-2 selepas sekejap tadi habis semua isi kandungan terpadam, berilah ibu ini kesabaran.

Ibu sempat meneguk sedikit ilmu di Productive Muslim Seminar yang berlangsung 2 hari lepas di UIA Gombak,  ibu kagum dengan semangat dan perkongsian oleh saudara Mohamad Faris atau AbuProductive seperti perkongsian di dalam www.productivemuslim.com

Alhamdulillah dengan sedikit kurniaan Allah ini ibu ingin sekali berkongsi dengan kalian terutama peserta Give Aways kami baru-baru ini. 

Sebelum itu ibu mohon berbanyak maaf atas kelewatan yang berlaku disebabkan kekangan masa dan Allah yang tidak mengizinkannya berlaku (sudah semestinya). 

Seperti kata pepatah Inggeris, 'Save The Best for The Last' jadi ibu suka sekali untuk mengumumkan bahawa akan ada 3 peserta bertuah yang akan menerima hadiah barangan yang ingin dimiliki oleh mereka, bukan seorang seperti yang ibu war-warkan sebelum ini.

Ini adalah hadiah kesabaran kalian :)

Sudah pasti semua peserta akan menerima hadiah saguhati ini setiap seorang :)
Kalian boleh refer senarai peserta di sini....

3 peserta bertuah adalah seperti berikut:

Ibu akan umukan di entry selepas ini... TUNGGU... biar suspen sikit. Peserta bertuah ibu telah pilih dari minggu lepas cuma belum sempat nak upkan entry. Sabar.

2 comments:

  1. tak sabor nak tunggu..hahaa...
    tq puan penganjur..sudi tambah hadiah. semoga dimurahkan lagi rezeki olehNya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails