Feb 28, 2013

Huggies Dry Pant: Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai


Anak yang mula merangkak atau berjalan sukar untuk dipakaikan lampin, inilah pengalaman ibu semasa anak sedang membesar..... ada juga kes lampin dibuka sendiri oleh tangan comel!


Penggunaan seluar lampin sangat membantu! Ibu-ibu yang mahu mencari seluar lampin boleh cuba Huggies Dry Pant, pilihan untuk anak-anak yang aktif. Sangat mudah hanya koyak, salin dan lepas. Sesuai untuk ibu-ibu yang sibuk di rumah, pemakaian kurang dari 30 saat! Dengan peregang lembut di bahagian tepi memberi lebih keselesaan dan menghalang kesan merah terutama bagi anak yang sihat dan bam-bam!

Mempunyai sistem pengunci untuk menghalang kebocoran. Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruam lampin. Ibu menggunakan Huggies sebagai lampin pertama anak sulung ibu 8 tahun lepas. Memang terbaik!


Mahu mencuba?  Dapatkan sample Huggies Dry Pant percuma apabila ibu-ibu singgah di booth Huggies di ruang legar Mydin USJ. Terdapat persembahan, promosi, hadiah percuma, permainan, pertunjukan silap mata dan pelbagai lagi aktiviti menarik.

Huggies Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai
Lokasi: Ruang Legar Mydin USJ
Tarikh: 25 Februari 2013 (Isnin) hingga 3 Mac 2013 (Ahad) 

Cabaran Tukar Lampin 30 Saat Huggies diadakan setiap hari pada 10.30 pagi, 2.00 petang dan 8.00 malam

Jika ibu-ibu tidak ke mana-mana hujung minggu ini, ajak Tuan Suami dan anak-anak berkunjung ke sini, mana tahu nanti pulang dengan Huggies Dry Pant percuma (rezeki menang hadiah dan sample percuma!)


Mengenai Huggies®
Huggies® ialah salah satu jenama penjagaan bayi dan kanak-kanak terkemuka di Malaysia. Ia membekalkan pelbagai rangkaian lampin pakai buang dan lampin seluar kepada ibu dan bayi untuk membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan bayi sentiasa gembira. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia

Entri ini khas untuk acara HUGGIES DRY PANTS ‘Tukarlah untuk Lebih Senang Dipakai’ DI MYDIN USJ!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails