Oct 9, 2010

Aktiviti Anak-Anak

Ingat lagi entry ibu pasal Painting DIY Kit Hello Kitty dan SpongeBob tempohari? Kalau dah lupa boleh refer sini

Malam semalam ibu ajak Hakim buat painting, sebenarnya ibu yang excited sebab tidak pernah painting bila dah besar, last zaman kanak-kanak dulu kut. Memang menarik dan sangat teruja terutama dapat luangkan masa painting bersama anak.

Hakim pun sangat seronok painting sampai habis kaki dan tangan SpongeBob hilang .....  lepas dah siap painting, Hakim terus zzzzzz....

Ibu dah color bubbles tapi semua 'dipadamkan' hakim

Disebabkan watercolor Painting Kit masih banyak, jadi ibu print a few lukisan dari PlayhouseDisney.com untuk anak-anak beraktiviti. Nampaknya hakim boleh tahan, tapi Aiesyah habis semua paper diwarnakan


Mana muka bear ni?

Hasil painting hakim dan aiesyah.

Semasa ibu menaip entry ini, hakim masih lagi meneruskan aktiviti painting dengan lukisan yang lain pula, ada gaya jadi artist hakim ni siap letak brush kat telinga lagi

2 comments:

  1. kakchik pun rindu nak beraktiviti dengan 'anak-anak'. selalunya bila kakchik buat aktiviti read aloud di maribaca, post reading tu mesti ada aktiviti coloring, drawing atau crafting. teramat rindu. sejak sambung belajar, kakchik tangguhkan semuanya sebab hujung minggu ada kelas. next year insyaallah akan mula balik sb kakchik dah grad.

    ReplyDelete
  2. mewarna lebih lagi dgn berus & cat ni memang exciting.. to kakyong belum mulakan lagi projek mcm ni..
    x dpt izin dr en ayah lagi.. lagipun dah lama minta bajet tak dpt2... huhuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails