Skip to main content

Jana Pendapatan Sampingan Melalui Facebook, Blog atau Twiter

Anda ada facebook? Twiter? Atau blog? Gunakan sebaik mungkin untuk jana pendapatan sampingan menerusi kaedah tersebut.

Image dari sini

Caranya sangat senang, tanpa sebarang modal. Anda cuma perlu mendaftarkan diri menjadi agent CLC (Agent Comel Lote Collections). Anda mestilah serius untuk menjana pendapatan sampingan.

Caranya cukup senang, anda tak perlu keluarkan duit modal untuk belian stock gunakan stock yang ada pada kami sahaja, anda cuma perlu war-warkan di FB, blog atau menerusi Twiter sahaja.

Berminat sila email butiran berikut kepada kami;

Nama:
Alamat:
No. Telefon:
Cara pemasaran:
Nama Blog:
Link Facebook
Link Twiter:
No. Akaun (Maybank atau CIMB):

Anda perlu mendaftar menjadi agent CLC dengan syarat yang minimum dan wang pendaftaran RM20 dikenakan sebagai komitmen anda. Selepas ditapis kami akan berikan anda kod agent untuk sebarang order/tempahan pelanggan. Detail produk akan kami emailkan kepada agent-agent. Komisen dari 10% - 20% akan diberikan bergantung kepada produk (akan dinyatakan semasa detail produk diemailkan kepada anda).

Setiap hujung bulan, kami akan kirakan jumlah jualan yang anda buat dan memasukkan komisen pada awal bulan berikutnya.

Antara barangan yang kami buka untuk agent adalah seperti produk INI (klik untuk lihat detail). Ada beberapa item lagi yang akan menyusul.

Mudah bukan? Jom ler join Agent CLC sekarang, berminat email comellote[dot]corner[at]gmail.com

Comments

  1. salam,
    Sy dah e-mail butiran diri. Sy berminat nak jd agen utk Comellote Collections.

    ReplyDelete
  2. Ok Nur dah terima email dan dah reply pun... nanti cek yer.

    Terima kasih sebab berminat.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Teknik Cepat Membaca: Cara Mudah Mengajar Anak Membaca

Hakim mula belajar secara formal semasa usianya 5 tahun, buku Bacalah Anakku digunakan di sekolah dan juga di rumah untuk memperkenalkan anak dengan bunyi sukukata yang mudah mengikut teknik fonetik. Bila di rumah ibu sudah terbiasa mengenalkan anak-anak dengan huruf menyebabkan anak keliru untuk sebut 'a' dengan A atau aaa. Bila anak dihantar ke taska, guru taska tanya Buku Anakku buku ke berapa? Ibu menjawab 'emm 2 ke 3? Isk nampak sangat ibu ni tidak prihatin dengan tahap kemahiran anak sendiri, malu sendiri jadinya. Bukan tidak peduli langsung tapi terlalai dengan kerja seharian (konon sibuk sangat) sampai terlupa nak cek buku anak-anak termasuk iqra'. Mana boleh macam ni? Takkan nak biarkan anak belajar 100% di sekolah dan taska sahaja? Apa yang aku lakukan sebagai ibu di rumah? Sibuk sangat kah? Ibu mula memeriksa bacaan Hakim, mulakan dari buku 1. baru lah ibu tahu bahawa anak ibu lebih kepada menghafal sebab terlalu sedikit latihan. Bila ibu tu

Mengajar Anak Mengenal Huruf Hijaiyah

Set Lengkap Mengajar Anak Kecil Membaca Mengenal huruf hijaiyah adalah perkara asas apabila belajar mengaji Quran. Bila kenal huruf kemudian baru belajar bunyi bacaan mengikut baris. sudah pandai baca baru belajar tajwid.  Sama seperti membaca, sekarang ada kaedah yang mengajar bunyi bacaan dahulu kemudian baru kenal huruf. Sama seperti kaedah fonik dalam Bahasa Melayu. Ibu lebih suka perkenalkan anak-anak dengan huruf-huruf hijaiyah dahulu. Belajar melalui lagu dan kad imbas adalah lebih mudah untuk anak-anak ibu. Contohnya lagu Alif Ba Ta yang banyak ada di Youtube. Ibu muat turun sahaja dan pasang di laptop hampir setiap hari. Bukan untuk anak yang baru belajar, anak yang sudah pandai mengaji pun akan ikut sama menyanyi. Lagu Alif Ba Ta yang mudah dan senang diikuti adalah seperti ini [Klik di sini] Ini yang paling jelas sebutan, jika ada yang lain mohon dikongsi di ruangan komen.  Untuk perkenalkan huruf menggunakan kad imbas, ibu gunakan kad imbas huru

Bagaimana Hilangkan Kutu Rambut?

Apakah itu kutu rambut? Kutu kepala adalah serangga kecil yang tidak bersayap yang berwarna kelabu atau coklat. Ianya ialah parasit yang mendapat makanan dengan menghisap darah dari kulit kepala manusia.   Saiz kutu yang baru menetas adalah lebih kurang 1mm (lebih kurang saiz kepala jarum peniti), dan kutu penuh dewasa berukuran sekitar 3mm (kecil sedikit daripada saiz kepala mancis). Kutu kepala mengambil masa antara enam hingga 14 hari untuk menjadi penuh dewasa, kemudian betina akan melakukan hubungan jenis dan melahirkan telur di atas kulit kepala.  Telur, atau 'nit' dalam bahasa Inggeris berwarna putih-kuning. Kadangkala ianya disangkakan kelemumur, tetapi boleh dibezakan sebab ia melekat kepada rambut dan sukar untuk dilucutkan. Telur mengambil masa tujuh hingga 19 hari untuk menetas dan kulit telur melekat tinggal pada batang rambut. Kutu boleh hidup sampai 21 hari, dan betina dewasa boleh mengeluarkan sebanyak 56 telur dalam satu hubungan jenis.